Şampiyon Kardeşler Vali Çomaktekin'i Ziyaret Etti

 Konya’da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Ahmet ve Bünyamin Yücel kardeşler Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti.

Konya’da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası'nda şampiyon olan Ahmet ve Bünyamin Yücel kardeşler Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar ile sporcuların antrenörleri ve babaları da hazır bulundu. Vali Çomaktekin yaptığı konuşmada, 60 ilden bin 500 sporcunun katılımıyla yapılan Türkiye Güreş Şampiyonasında iki kardeşin birlikte şampiyon olmalarının çok sevindirici olduğunu söyledi. Başarıda ailenin ve antrenörlerinin büyük katkısı olduğunu ifade eden Çomaktekin, "Amasya geçmişte dünya ve olimpiyat şampiyonu olan başarılı güreşçiler yetiştirmiş bir il. Bu başarıların yeni yetişen gençlerimizle artarak devam etmesini diliyor, başarının kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Çomaktekin, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: