Şampiyon keskin kaymakamlığı

Keskin’de Kaymakamlık ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizesinde ‘Kaymakamlık Futbol Turnuvası’ düzenlendi.

Keskin’de Kaymakamlık ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizesinde ‘Kaymakamlık Futbol Turnuvası’ düzenlendi. Önceki gün yapılan final maçı sonrasında Kaymakamlık Takımı şampiyon oldu.

2.’si düzenlenen ‘Keskin Kaymakamlığı Futbol Turnuvası’nın çekişmeli maçlar sonucunda şampiyonu belli oldu. 5’erli 2 gruptan oluşan futbol turnuvasında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükseldi. Kaymakamlık, Eğitim Gücü, İlçe Milli Eğitim ve Emniyet takımları final için sıkı mücadeleye girdiler. Finale ise Kaymakamlık ve Eğitim Gücü takımları kaldılar.

Reklam
Reklam

İLÇE MİLLİ EĞİTİM 3. OLDU Dün Keskinspor Atatürk Stadyum’unda yapılan final müsabakasında Kaymakamlık takımı rakibi Eğitim Gücü’nü 8–1 ile geçerek şampiyon oldu. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı maçta, tartışmalar çıktı. 3.’lük maçında ise İlçe Milli Eğitim takımı Emniyet takımını 8-2 ile geçerek 3. oldu.

MENCET SİTEM ETTİ Turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. 3. olan İlçe Milli Eğitim takımına kupasını Keskinspor Kulüp Başkanı Cihat Mencet verdi. Kısa bir konuşma yapan Mencet, sitemde bulundu. Keskinspor’un maçlarında bu kadar destek ve seyirci potansiyelinin oluşmadığını belirten Mencet, turnuvaya olan katılımın kendi takımı içinde sağlanması gerektiğine dikkat çekti.

SAVCI KENDİLERİNİ ELEYEN TAKIMA KUPASINI VERDİ Eğitim Gücü takımının 2.’lik kupasını ise Keskin Cumhuriyet Başsavcısı Ethem Tatar verdi. Tayyar Savcılık takımını eleyen takıma kupasını vermenin ayrı bir duygu olduğunu ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. Şampiyon olan Kaymakamlık takımının kupasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Atıf Ceren verdi. Ceren çok centilmen ve güzel bir turnuva olduğunu söyledi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Turnuvada organizatörlüğü yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü mümtaz Atakul ise, turnuvanın çok heyecanlı ve güzel geçtiğini söyledi. Atakul, emeği geçenlere teşekkür ederek, şampiyon olan takımı kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz