Şampiyon Kızlar Kupayı Aldırmaz’a Verdi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Magosa kentinde Magosa Belediyesi’nin düzenlediği kadınlar futbol turnuvasında şampiyon olan Adana...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Magosa kentinde Magosa Belediyesi’nin düzenlediği kadınlar futbol turnuvasında şampiyon olan Adana İdman Yurdu takımı yönetici ve oyuncuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Kazandıkları kupayı Zihni Aldırmaz’a getiren Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı, “Bize yaptıklarınız için size minnettarız. Bugünkü ziyaretimizin temel amacı bu duygularımızı ifade etmektir. Bizler ve sporcularımız sizi bir baba gibi görüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Takımın Teknik Direktörü Adnan Avcı da, kadın futbolunun çok önemli olduğunu belirterek, “Bugünün futbolcuları yarın anne olacaklar ve futbolu seven çocuklar yetiştirecekler. Bu nedenle kızlarımızın spor yapması çok önemli. Ayrıca tüm sporcularımız size de baba gibi görüyorlar” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zihni Aldırmaz da kadınların spor yapmasının önemine değindi.

Nüfusun yarısının kadın olduğuna dikkat çeken Zihni Aldırmaz, şunları söyledi:

“Kadınlar spor yaparsa sporda birinci oluruz, ekonomiye katılırlarsa ekonomide birinci oluruz. Sizler iyi birer model oluşturuyorsunuz. Topluma verdiğiniz mesaj çok önemli. Tabi ailelerin desteği de bir o kadar önemli. Biz kızlarımızla iftihar ediyoruz. Daha başarılı olacaklarına da inanıyoruz. Hepimiz bir aileyiz ve ben her zaman yanınızdayım.”

Adana İdman Yurdu sporcuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a üzerinde Adana İdman Yurdu’nun armasının bulunduğu bir tablo hediye ettiler.

Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Adana İdman Yurdu İkinci Başkanı Volkan Ertem, Başkan Yardımcısı Ülkü Uçar ve Basın Sözcüsü Ayfun Kaplan da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: