Şampiyon miniklerden Başkan Akgül'e ziyaret

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde üçüncü...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenen Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası grup elemelerinde üçüncü olan Mamak İlköğretim Okulu öğrencileri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Başarılı miniklerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akgül, Mamak’ta gençleri spor yapmaya teşvik edecek projelerin birer birer hayata geçtiğini söyledi.

Mamak'ın artık kentsel dönüşümlerin yanında sosyal dönüşümle de adından sıkça söz ettirdiğini aktaran Akgül, "Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde sporcularımıza sağladığımız desteği daha da artırıyoruz. Gençlerimizi sporla geleceğe hazırlamak için plan ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Mamak, artık kentsel dönüşümün yanı sıra sosyal dönüşümle de adından sıkça söz ettiriyor. Bizler yerel yönetimler olarak, çocuklarımızın gençlerimizin sportif faaliyetlerini sürdürebilecekleri modern alanlarımızı ilçemize kazandırıyoruz. İnanıyorum ki, Mamak’tan pek çok ulusal ve uluslar arası başarılara imza atacak sporcular çıkacak." dedi.

Reklam
Reklam

Miniklerin masa tenisi turnuvasında üçüncülük elde ederek gurur yaşattıklarını aktaran Akgül, "Onlarla birlikte kupa sevinçlerini paylaştık. Çocuklarımızın bundan sonraki aşama olan Türkiye Şampiyonası’nda da okullarını ve Mamak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tam. Başta hocamız olmak üzere, başarılı çocuklarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Mamak İlköğretim Okulu beden eğitimi öğretmeni Fazıl Şen de desteklerinden dolayı Başkan Akgül’e teşekkür etti. Şen, "Spora ve sporcuya destek veren ve okul olarak bizden desteğini esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ediyorum. Daha önce gerçekleşen müsabakalarda da takım olarak birkaç kez daha birinci olduk. Başkanımıza önceki müsabakalarımızda söz vermiştik birinci olduk, şimdi yine kupayı alacağımıza dair söz verdik. Kendilerine okulumuz adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz