Şampiyon Sporcular TEİAŞ Grup Müdürü Bingöl'ü Ziyaret Etti

Muay Thai İç Anadolu Bölge Şampiyonası'nda dereceye giren TEİAŞ Kayseri Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, TEİAŞ Grup Müdürü Hadi Bingöl'ü

Muay Thai İç Anadolu Bölge Şampiyonası'nda dereceye giren TEİAŞ Kayseri Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, TEİAŞ Grup Müdürü Hadi Bingöl'ü ziyaret etti.

Bingöl, 63,5 kiloda bölge şampiyonu olan Tuğba Akgül, 48 kiloda bölge şampiyonu olan Ali Karadayı ve 60 kiloda ikinci olan Samet Terkeşli'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sporcuları göstermiş oldukları üstün başarıdan dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

24 Şubat'ta yapılacak Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda da aynı başarıyı beklediklerini belirten Bingöl, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Ziyarette, TEİAŞ Kayseri Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Memiş Akdeniz ve antrenör Yaşar Cuma Kılıç da hazır bulundu.

Muhabir: Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: