Şampiyon Sporculardan Madalya Sözü

İstanbul'da 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Çocuklar ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılacak...

İstanbul'da 13-17 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dünya Çocuklar ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılacak olan sporcular madalya sözü verdi.

Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İnce, Antrenörler Hakan Şahade, Ramazan Çiçek İbrahim Pıtırlı, Naim Çiçek ve öğretmen Abdullah Keskin sporcularla birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fazlı Bayram Hadi'yi ziyaret etti.

Daha önceki başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Hadi, Milli Takımda Adana'dan 7 sporcunun forma giyecek olmasınin onurunu yaşadıklarını belirtti. Hadi, "İstanbul'da yapılacak olan dünya şampiyonasında madalyalarla döneceğinize inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İnce de, xşampiyşonadan madalyalarla döneceklerini sözünü verdi.

Dünya Çocuklar ve Gençler Muay Thai Şampiyonasına katılacak milli sporcular şunlar:

"33 kiloda Göksal Kantekin, 45 kiloda Enes Keskin, 57 kiloda Bengisu Aytekin, 39 kiloda Kaan Özden, 54 kiloda Cenger Taylan Kemik, 81 kiloda Levent Karaca ve 63.5 kiloda Hayri Doğan Hozanlı"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: