Şampiyon Tanrıkulu Taekwando’da Başarının Sırrını Anlatacak

Bu yıl Bartın’da yapılacak olan Türkiye Üniversiteler Arası Taekwondo Şampiyonasına eski Dünya Taekwando şampiyonu Bahri...

Bu yıl Bartın’da yapılacak olan Türkiye Üniversiteler Arası Taekwondo Şampiyonasına eski Dünya Taekwando şampiyonu Bahri Tanrıkulu’nun katılacağı belirtildi. 5-7 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonada sporculara kendi yaşantısından kesitler aktaracağını İha Muhabirine açıklayan milli sporcu Tanrıkulu, Bartın’a ilk defa geleceğini söyledi.

33 yaşındaki başarılı milli sporcu Tanrıkulu, “Bartın’a ilk defa geleceğim. Araştırmalarıma göre Bartın memleketim Ankara’ya çok yakın bir şehirmiş. Daha önce de Amasra’nın çok güzel bir turistlik yer olduğunu duymuştum. Bartın’da olup ta güzel yerlerini görmemek olmaz. Umarım çok güzel bir şampiyona yaşarız” dedi.

Reklam
Reklam

Üniversite öğrencilerine Taekwando sporunda başarının sırrını anlatacağını belirten Bahri Tanrıkulu, “Sporcular ilk olarak ruhlarını ve yüreklerini ringe yansıtmalılar. Ben şampiyonada yarışacak sporcularımıza öncelikle rakiplerine saygının her şeyin önünde geldiğini hatırlatmak isterim. Çocukluğumdan beri bu disiplini almış biri olarak yarışan sporcu genç kardeşlerimize bunu öğretmeye ve yaşatmaya çalışıyorum. Şimdiden Üniversite sporcularımıza şampiyonada başarılar diliyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: