Şampiyon Tekvandocu Servet Tazegül’ün Acı Günü

Olimpiyat üçüncüsü dünya ve Avrupa şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül’ün annesi Gültan Tazegül bugün tedavi...

Olimpiyat üçüncüsü dünya ve Avrupa şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül’ün annesi Gültan Tazegül bugün tedavi gördüğü Almanya’da vefat etti. Uzun süredir hasta olan Gültan Tazegül'ün, yapılan tüm tedavilere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya beklenen milli sporcu Servet Tazegül, annesinin vefatında da yanındaydı. Gültan Tazegül’ün cenazesi uçakla Türkiye’ye getirilecek ve Cumartesi günü İzmir’de toprağa verilecek.

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Gültan Tazegül’ün vefatının tekvando ailesini yasa boğduğunu belirterek, “Londra’da altın madalya kazanacağına inandığımız sporcumuz Servet Tazegül’ün annesi Gültan Tazegül’ün vefatını üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Uzun süredir tedavisi yapılıyordu. Servet’in acısı elbette büyük. Bu acısını paylaşıyoruz. Servet ve ailesine baş sağlığı, sabır diliyoruz, merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: