Şampiyon Voleybolculardan Duru'ya Ziyaret

Kars'ta düzenlenen Voleybolda Küçük Kızlar İl Birinciliği'nde şampiyon olan Kağızman Mustafa Yalçın Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Kemal Duru'yu ziyaret etti.

Kars'ta düzenlenen Voleybolda Küçük Kızlar İl Birinciliği'nde şampiyon olan Kağızman Mustafa Yalçın Ortaokulu öğrencileri, Kaymakam Kemal Duru'yu ziyaret etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Duru, öğrencilerin ilçe adına önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, başarıda emeği geçenlere teşekkür etti. Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, Mustafa Yalçın Ortaokulu Müdürü Sülettin Atış ve beden eğitimi öğretmeni Alper Katman da katıldı. Şampiyon voleybolcular, ilçeyi Artvin'de gerçekleştirilecek bölge birinciliğinde temsi edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: