Şampiyon`dan Büyükkeçeci`ye Ziyaret

Polonya ve Bulgaristan`da düzenlenen olimpiksiklet boks turnuvasında Elektriksporlu Milli Boksör Gülsüm Tatar şampiyon oldu....

Polonya ve Bulgaristanda düzenlenen olimpiksiklet boks turnuvasında Elektriksporlu Milli Boksör Gülsüm Tatar şampiyon oldu. Şampiyona sonrası antrenörleri ile birlikte Kcetaş Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeciyi ziyaret eden Milli Boksör Gülsüm Tatar "Sizlere böylesi önemli bir mutluluk yaşattığım için mutluyum. Başarımın baş mimarı size ve hocalarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Elektriksporlu Milli Boksör Gülsüm Tatar, antrenörleri Faruk Hasetçi ve Metin Arısoy ile birlikte Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeciyi makamında ziyaret etti.Milli Boksör Gülsüm Tatar bir ay içerisinde 2 kez şampiyon olarak yeni bir başarıya imza attı. Elektriksporlu Milli Boksör Gülsüm Tatarın Ülkemizi, Şehrimizi ve Elektriksporu Polonyada ve Bulgaristanda düzenlenen olimpiksiklet boks turnuvasında en güzel şekilde temsil ettiğini belirten Elektriksporun antrenörü Faruk Hasetçi şunları söyledi; " Gülsüm kızımız artık şampiyonluğun abonesi oldu. Son bir ay içerisinde 2 kez şampiyon olarak ülkemizi, şehrimizi ve bizleri biz kez daha gururlandırdı. Elde edilen bu başarının Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğunun ayak sesleri diye düşünüyorum. Bu başarıda desteklerini esirgemeyen size ve emeği geçen Elektrikspor yöneticilerine teşekkür ediyorum."dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Bizlerde Gülsüm kızımızın elde ettiği başarılardan dolayı gurur duyuyoruz. Ülkemizi, Şehrimizi ve Elektriksporu katıldığı her turnuvada en iyi şekilde temsil etti. Sıra Çinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyosına ve ardından Olimpiyat Şampiyonası`na geldi. Ben inanıyorum ki şanlı Türk bayrağını orada dalgalandıracak ve başarıyla ülkemize dönecektir. Güvenimiz tamdır. Şimdiden başarılar diliyorum."dedi.

Konuşmaların ardından Milli Boksör Gülsüm Tatar ve Antrenörleri Faruk Hasetçi,Metin Arısoy, Bakir Şabanov, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldiler.Şirket çalışanları ile kısa bir sohbet yapan Gülsüm Tatar, bayan personelin yoğun ilgisi ile karşılaştı ve toplu fotoğraf çekiminin ardında şirketten ayrıldılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: