Şampiyon’dan Yaşar’a Plaket

Yenimahalle Belediyesi’nin desteklediği amatör kulüplerden biri olan Şentepe Spor Kulübü futbol takımı, hem şampiyonluğunu hem...

Yenimahalle Belediyesi’nin desteklediği amatör kulüplerden biri olan Şentepe Spor Kulübü futbol takımı, hem şampiyonluğunu hem de 30’uncu yılını kutladı. Gecede takıma verdiği desteklerden ötürü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a da plaket verildi.

Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda düzenlenen yemeğe MHP Ankara milletvekili Özcan Yeniçeri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok, Şentepe Spor Kulübü yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

30. yılını ve şampiyonluğunu kutlayan Şentepe Futbol takımı yöneticileri, takıma verdiği desteklere teşekkür ederek Yaşar’a plaket verdi. Yaşar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk sporcunun zeki, çalışkan ve ahlaklı olanını severim demiştir. Bu sözle yola çıkarak tüm iktidarlar spora gerekli desteği vermişlerdir. Biz Yenimahalle Belediyesi olarak profesyonel takımlardan çok, amatör takımlara destek vermeyi tercih ediyoruz. Gençlerimizin kahve köşelerinde tükenmesini istemiyoruz” dedi.

Yenimahalle’de 60’a yakın parkta futbol sahası inşa ettiklerini hatırlatan Yaşar, Şentepe Spor Kulübü’ne de ayrı bir saha verdiklerini belirtti. Yaşar, en büyük isteklerinden birinin de amatör takımlarda oynayan gençlerin büyük takımlarda oynadıklarını görmek olduğunu söyledi. Tubil folklor ekibinin gösterileri ile renk kattığı gecede davetliler yaptıkları bağışlarla takıma destek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz