Şampiyonlar Ligi'nde 4 Grupta Son Maçlar Oynandı

İSTANBUL, D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, İngiltere'nin Arsenal takımına 4-1 yenilerek, 1 puanla grubu son sırada tamamladı. Gruptaki diğer maçta

İSTANBUL, D Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, İngiltere'nin Arsenal takımına 4-1 yenilerek, 1 puanla grubu son sırada tamamladı. Gruptaki diğer maçta Borussia Dortmund, Anderlecht ile 1-1 berabere kalarak, grubu lider tamamladı. D Grubu'nda Arsenal ise grup ikincisi olarak bir üst tura yükselirken, grup üçüncüsü Anderlecht de UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ve gruplardan çıkan takımlar şöyle:

-A Grubu-
Juventus: 0 - Atletico Madrid: 0
Olympiakos: 4 - Malmö FF: 2

Reklam
Reklam

(Atletico Madrid lider, Juventus ikinci olarak gruptan çıktı. Olympiakos ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

-B Grubu-
Liverpool: 1 - Basel: 1
Real Madrid: 4 - Ludogorets Razgrad: 0

(Real Madrid lider, Basel ikinci olarak gruptan çıktı. Liverpool ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

-C Grubu-
Benfica: 0 - Bayer Leverkusen: 0
Monaco: 2 - Zenit St. Petersburg: 0

(Monaco lider, Bayer Leverkusen ikinci olarak gruptan çıktı. Zenit St. Petersburg ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

-D Grubu-
Galatasaray: 1 - Arsenal: 4
Borussia Dortmund: 1 - Anderlecht: 1

(Borussia Dortmund lider, Arsenal ikinci olarak gruptan çıktı. Anderlecht ise UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazandı.)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz