Şampiyonlardan Başkan Tuna’ya Ziyaret

Sincanlı gençler sporda başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Sporun hemen her dalında çeşitli dereceler elde...

Sincanlı gençler sporda başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Sporun hemen her dalında çeşitli dereceler elde ederek Sincan’ı temsil eden sporcular, bu mutluluklarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı.

Slovakya’da düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonası’nda madalya alan ORÇA Spor Kulübü sporcuları ile Celal Sandal Boks Turnuvası’nda madalya kazanan Pekdoğan Spor Kulübü sporcuları başarılarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı.

Kick Boks’ta Türkiye’yi Dünya’da da başarılı bir şekilde temsil eden ORÇA Spor Kulübü, Slovakya’daki Dünya Kick Boks Şampiyonası’ndan da takım olarak dünya ikincisi olarak döndü. Dünya Şampiyonu Betül Nur Çömez’e ile Dünya ikincisi Ömer Kaan Nemutlu müsabakayı Başkan Tuna’ya anlattı.

Reklam
Reklam

Geçen hafta düzenlenen Celal Sandal Boks Turnuvası’nda da Pekdoğan Boks Kulübü sporcusu Ali Akdoğan ve İsrafil Öksüz turnuvanın şampiyonu olmuştu. Antrenörleri ile birlikte başkan Tuna’yı ziyaret eden başarılı sporcular, Sincan’ın adını tüm dünyaya duyuracaklarını söyledi.

Mutlulukları gözlerinden okunan sporcularla yakından ilgilenen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “İlçemizdeki gençlerimizin büyük başarılara imza atması bizleri de memnun ediyor. Dünya’da da bizleri en iyi şekilde temsil eden bu gençlerimizin başarıların devamını diliyorum. Bizde Belediye olarak, sporun her dalında yeteneklerini geliştirmek isteyen gençlerimize fırsat sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Milli Takımın antrenörü Orhan Çavdar da; “ Milli takım olarak çok sıkı bir kamp dönemi geçirdik. Canımızı dişimize taktık ve başardık. 5 dünya şampiyonu 7 dünya ikincisi 11 dünya üçüncüsü yani 5 altın 7 gümüş 11 bronz madalya alarak takım olarak dünya ikincisi olduk. Ülkemiz için en güzelini yapmaya çalıştık ve başardık. Sincan Belediye Başkanımız Mustafa Tuna’nın verdiği destek bize daha fazla başarı getiriyor. Milli Sporcularımız ve hocaları adına Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: