Şampiyonlardan Emniyet Müdürüne Ziyaret

Voleybol Bölgesel liginde şampiyon olan Muş Lalezar Spor idarecisi Ferzende Emre, sporcularla birlikte Muş Emniyet...

Voleybol Bölgesel liginde şampiyon olan Muş Lalezar Spor idarecisi Ferzende Emre, sporcularla birlikte Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz’ı makamında ziyaret etti.

2012-2013 Sosyal Destek Programı (SODES) destekli minikler bölge şampiyonu Lalezar Spor İdareci ve sporcularından oluşan bir heyet Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında minik sporculardan İbrahim Balcı, üzerinden ‘Türkiye’nin en huzurlu ilinin emniyet müdürüne saygı ve sevgilerimizle’ notu bulunan bir buket çiçek takdim etti. Sporcular, Emniyet Müdürüne huzuru sağladığı için teşekkür mahiyetinde bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu huzurun sağlanmasında katkısı olan başta siz olmak üzere Muş Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan bütün teşkilat mensuplarına huzurlu bir ortamda spor yapmamızı sağladığınız için teşekkür ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ise, elde edilen başarıdan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Sizler bizim geleceğimizsiniz, biz sizler için varız. Sizler spor yapıp başarı elde ettikçe bizlerde mutlu oluyoruz. Devletimizin imkânları sizler için seferber oluyor. Sporla beraber eğitim ve öğretimlerinize de önem vermelisiniz. Bizler her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz, bunda hiç kuşkunuz olmasın” ifadelerini kullandı.

Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, ziyaret anısına sporculara çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret iyi dilek temennileri ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: