Şampiyonlardan İl Müdürü Akın’a Ziyaret

Korfbolda Türkiye şampiyonu olan Nazili Belediyesporlu sporcular, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel...

Korfbolda Türkiye şampiyonu olan Nazili Belediyesporlu sporcular, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti.

Yarı finalde Kocaeli Üniversitesği’ni 21-20, finalde ise Ankara Üniversitesi’ni 24-22 mağlup eden Nazilli Belediyespor Korbol takımı 18-22 Eylül tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te yapılacak olan Korfbol Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Nazilli Belediyespor’u gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, müdürlük olarak başarıl sporcu ve takımlara desteklerinin süreceğini söyledi. Başarının ekip işi olduğunu Bakanlık ve İl Müdürlüğü olarak sporu tabana yayarak,yaşam biçimi haline getirmeyi planladıklarını belirten Akın “Güçlü yarınlar için nereye gittiğini bilen, sağlıklı, milli ruh bilincinde olan gençler yetiştirmek için sportif projelerin startı Bakanlığımız tarafından verildi Böylece hem sporcu sayısında, hem de başarıda doğru orantılı bir artış olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Akın, şampiyon olan Nazilli Belediyespor’a tişört ve şapka hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: