Şampiyonlardan Van Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Van'da düzenlenen yıldız erkekler basketbol ve güreş şampiyonasında il birinciliğini elde eden Özen Adalı Anadolu...

Van'da düzenlenen yıldız erkekler basketbol ve güreş şampiyonasında il birinciliğini elde eden Özen Adalı Anadolu Lisesi erkek basketbol ve güreş takımı oyuncuları, okul idarecileri ile birlikte Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına’yı makamında ziyaret etti.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılında yıldız erkeklerde Van şampiyonu olmaya hak kazanan öğrenciler, il şampiyonluğu kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Kına’ya sundular. Özen Adalı Anadolu Lisesi Müdürü Servet Aytekin ve Baş Müdür Yardımcısı ile Beden Eğitimi Öğretmeninin eşlik ettiği öğrenciler, bundan sonraki süreçle ilgili bilgi verdi. Öğrenciler, Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına ile yaptıkları görüşmede, 2012'de Van’da gerçekleştirilen müsabakalarda il birincisi olduktan sonra Erzurum’da yapılan basketbol yarı final maçları sonunda grup birincisi olarak, Doğu Anadolu Bölgesi’ni 14 Şubat 2013 tarihinde Samsun’da yapılacak Basketbol Türkiye Finalinde temsil edeceklerini, ayrıca 14 Şubat 2013 tarihinde Zonguldak’ta gerçekleştirilecek yarı final güreş müsabakalarında Van’ı en iyi şekilde temsil etme sözü verdiler.

Reklam
Reklam

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van İl Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, da bir toplumun gelişmesi için akademik başarı tek başına yeterli olamayacağını, fakat sporcunun her alanda başarı göstermesi gerektiğini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Kına, Özen Adalı Anadolu Lisesi öğrencilerinden bu yıl çıtayı yükseltmelerini istedi.

Öğrenciler ve okul idarecileri daha sonra İl Milli Eğitim Müdürü Kına ile bir hatıra fotoğrafı çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: