'Şampiyonluğa 180 dakika kaldı'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Şampiyonluğa 180 dakika kaldı" diyen Albayrak, "Bu 180 dakika kolay olmayacak. Her takım her takımdan puan alabiliyor. Bunun örnekleri de var. Bu güzel gülde 3 puan aldığımız için sevinçliyiz. Kupa maçından sonra gelip Beşiktaş maçına bakacağız. Son dakikada birkaç yüz kişi kalp krizi geçirebilirdi. Olmayınca olmuyor. Biz de neler kaçırıyoruz'' ifadelerini kullandı.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Gençlerbirliği maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2122829/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-genclerbirligi-macindan-kareler-154647-myspor)

EMRE ÇOLAK AÇIKLAMASI
Albayrak, Hamza Hamzaoğlu'nun Emre Çolak kararını da, ''Hocanın takdiridir, hoca ne karar verirse saygı duymak lazım. Bizim aramızda bir problem olmaz. Yarın sabah hep beraber yine idmana çıkarız. Sinan için de zor maçtı. Belki de ilk kez gol yemedi. Sinan'ın alnından öptüm birkaç kere. Bunlar oluyor, futbolcu da hata yapar. Sinan iyi bir kaleci, Sinan da bugün bize 3 puanı getiren isimlerden oldu. Taraftarımıza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum'' sözleriyle değerlendirdi.

Reklam
Reklam