Şampiyonluk günü!

Vakıfbank, Gloria Cup'ın ikinci gününde de galibiyete uzandı. Sarı-Siyahlılar, Nova Maribor'u 3-0 yenerek 2'de 2 yaptı. Temsilcimiz, Volero Zürih'le bugün şampiyonluk maçı oynayacak.

Antalya’daki çok kapsamlı spor kompleksi Gloria Sports Arena’nın açılışı için düzenlenen Uluslararası Gloria Cup Voleybol Turnuvası’nın ikinci gününde de temsilcimiz Vakıfbank zafere gitti. Sarı-Siyahlılar işi fazla uzatmadı, 1 saat içinde Slovenya temsilcisi Nova KBM Branik Maribor’u 3-0’la geçti. 

Turnuvada 2’de 2 yapan Vakıfbank, böylece, bugünkü son maçında şampiyonluk mücadelesi verecek. Vakıfbank’ın turnuvanın son günündeki rakibi ise, kendisi gibi Gloria Cup’ta mağlubiyeti bulunmayan Volero Zürih takımı olacak.

Reklam
Reklam

Başantrenör Giovanni; Kübra, Bahar, Güldeniz, Çağla, Ceren, Vasileva, libero Gizem Örge gibi yedek isimlerle maça çıkmayı tercih etti. Genç Kübra’nın blok sayıları, Güldeniz’in etkili oyunuyla Vakıfbank ilk seti 25-11 kazandı. Bahar’ın 7 sayılık katkı yaptığı ikinci sette de ekibimiz hiç zorlanmadı (25-20) 2-0 öne geçti. Üçüncü sette skor başabaş gitti. İlk teknik molaya 15-15, ikinci teknik molaya da 21-19 önde giren Vakıfbank bu kez Güldeniz ve Ceren’in performansıyla seti 25-22 alarak galibiyete gitti. Günün diğer maçında ise, Volero Zürih, Azeryol Bakü’yü 3-1 mağlup etmeyi başardı. (Fanatik)

Anahtar Kelimeler: