Şampiyonluk Sevincini Demirtaş’la Paylaştılar

Trabzon'da yapılan Liseler Arası Bölge Şampiyonası’nda birinci olan Samsun Gazi Lisesi Futbol Takımı, İlkadım Belediye...

Trabzon'da yapılan Liseler Arası Bölge Şampiyonası’nda birinci olan Samsun Gazi Lisesi Futbol Takımı, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret ederek sevincini paylaştı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı beden eğitimi öğretmeni Hasan Likoğlu ile birlikte ziyaret eden futbolcular, yapılacak Türkiye Şampiyonası için destek istedi. Kazandıkları kupalar ile gelen Gazi Lisesi futbolcuları ve spor öğretmeni Hasan Likoğlu, takım oyuncularını tanıtarak takım hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Trabzon’da düzenlenen Liseler Arası Bölge Şampiyonası’nda 1. olma başarısını elde edilmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Demirtaş'a teşekkür eden Likoğlu, gelecek süreçte İzmir'de gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan spor takımına ulaşım konusunda destek istedi.

Spor ile meşgul olan bireylerin ahlaklı bir toplumun inşasının temelini oluşturduğunu ifade Başkan Demirtaş, Samsun'un adını turnuvalarda duyurulması için herkesin bu yükü omuzlaması gerektiğini belirtti. Sosyal belediyecilik anlayışıyla gençlerin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklarından uzak kalması amacıyla sporu teşvik ettiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Ahlaklı bir neslin yetişmesinde spor çok önemli bir faktördür. Belediye olarak geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalması amacıyla spor her alanda teşvik ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda futbolcuları kutlayan Başkan Demirtaş, Türkiye Şampiyonası için Yalova'ya hareket edecek takıma başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz