Samsun Aydınlar Ocağı Başkanı Doç. Dr. Köse: "Samsun'un sosyal, kültürel ve ekonomik alandagelişmesi için çalışıyoruz"

Samsun Aydınlar Ocağı Başkanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Köse, Samsun'un sosyal, kültürel ve ekonomik alanda

Samsun Aydınlar Ocağı Başkanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Köse, Samsun'un sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişmesi için çalıştıklarını belirtti.

Köse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydınlar Ocağı olarak pazar günleri çeşitli konularda söyleşi programları düzenlediklerini söyledi.

Her pazar günü Samsun ve Türkiye'nin gündemindeki konularla ilgili alanında uzman kişilerce söyleşi programları gerçekleştirdiklerini belirten Köse, "Aydınlar Ocağı olarak Samsun'un sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişmesi için çalışıyoruz. Belirlediğimiz konuları alanında uzman ve fikir sahibi bilim adamı, siyasetçi, sanatçı ve işadamı gibi konukları davet ederek şehrimize katkı sunmayı amaçlıyoruz. Aydınlar Ocağı olarak 12 haftalık bir program hazırladık. Her hafta pazar günleri saat 17.00'da öğretmenevinde program düzenliyoruz. Programlarımıza isteyen herkes katılabilir" dedi.

Reklam
Reklam

Hazırlanan programların Samsun için önemli olduğunu ifade eden Köse, Samsunlulardan gelebilecek istekler doğrultusunda seminer, söyleşi, konferans ve panel gibi aktiviteler gerçekleştirebileceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: