Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Esnafla Buluştu

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz koltuk sevdası ile rütbe aşkıyla siyaset ve hizmet üreten olmadık ve olmayacağız" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz koltuk sevdası ile rütbe aşkıyla siyaset ve hizmet üreten olmadık ve olmayacağız" dedi. Yılmaz, Öğretmenevi'nde İstiklal Caddesi'nde bulunan esnafla toplantı yaptı. Burada konuşan Yılmaz, Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da seçim atmosferine girilmesiyle birlikte tatlı bir telaş ve yarışın başladığını söyledi. Her zaman hizmetin en iyisini verebilmek adına çalıştıklarını belirten Yılmaz, şunları dile getirdi: "Bizler sadece seçim zamanlarında kendisini hatırlatan, ortalarda görünen değil daima halkın içinde olan, onlarla yaşayan, onlarla üzülüp sevinen ve yatağımızdan her sabah kalktığımızda 'Allahım bize güç ver de bugün de insanımız için faydalı bir şeyler yapabilelim' diye dua eden bir anlayıştan geliyoruz. Yakında ilçe adayları da açıklanacak. Elbette bazı arkadaşlarımızın ismi açıklanırken en az onlar kadar değerli bazı arkadaşlarımız ise aday olamayacak. Ama önemli olan adı açıklanmayan arkadaşlarımızın da sonrasında en az adı açıklanan arkadaşlarımız kadar çalışıp partisine her türlü katkıyı vermesidir. Bunun zaten olacağından kuşkum yok. Biz koltuk sevdası ile rütbe aşkıyla siyaset ve hizmet üreten olmadık ve olmayacağız" diye konuştu. İstiklal Caddesi'ni açık alış veriş merkezi haline getirmeyi planladıklarını ifade eden Yılmaz, 1 Nisan tarihinde "İstiklal Caddesi AVM" projesinin başlayacağını sözlerine ekledi. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve cadde esnafı katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: