Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Coşkulu Karşılama

 AK Parti'den yeniden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen mevcut başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara dönüşünde Havza'da coşkuyla karşılandı.

AK Parti'den yeniden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen mevcut başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara dönüşünde Havza'da coşkuyla karşılandı. Burada partililerle tek tek kucaklaşan Yılmaz, yaptığı konuşmada, toplumun talep ve beklentilerinin karşılanması noktasında sorumluluklarının arttığını söyledi. İnsan merkezli siyaset yapma sürecine girdiklerini belirten Yılmaz, "Şehri inşa ederken insana, çevreye, doğaya, hayvana, engellilere, hayatın estetiğine dönük yönetim anlayışıyla geliştireceğiz. Samsun’u biraz makyajla olduğundan daha çok güzelleştireceğiz. Estetiği bozan çirkinlikleri ortadan kaldırmak için çalışacağız. İnsanlara etrafa çirkinlikleri yaymalarının hakkı olmadığını hatırlatacağız. Yapmıyorsa biz yapacağız. Önümüzdeki süreçte daha çok estetiğe önem vereceğiz” dedi. Samsun'un 17 ilçesinde, 980 mahallesinde eksiklikler kalmaması için büyük mesai harcayacaklarına değinen Yılmaz, eksikliklerin ve ihtiyaçların tespit edilmesi için çalışmalara başladıklarını kaydetti. Samsun’da 17 ilçenin tamamını AK Parti'ye kazandırmayı hedeflediklerine dikkati çeken AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise şunları söyledi: "Projelerimizi yarıştırarak inşallah 30 Mart’taki seçimde ipi göğüsleyerek, ilçelerin tamamını AK Parti'li belediye yaparak yolumuza devam edeceğiz. Kaybedecek hiçbir arkadaşımız yoktur. Küstürecek, ötekileştirecek, 'nasılsa aday oldum gerisi ne olursa olsun' diyecek hiç kimsemiz yok. Bizim için 1 oy bile çok önemli. Bütün hemşehrilerimize aynı yakınlıkta olmaya gayret edeceğiz. Koordinasyonu iyi sağlayıp kimsenin arasına nifak sokmadan en iyi şekilde projelerimizi hayata geçireceğiz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: