Samsun Büyükşehir Belediyespor, Su Kayağında Iddiasını Kanıtladı

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Su Kayağı Şampiyonası'nda, Samsun Büyükşehir Belediyespor su...

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Su Kayağı Şampiyonası'nda, Samsun Büyükşehir Belediyespor su kayağı takımı, 4 madalya kazandı.

Sukaypark Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve büyük çekişmeye sahne olan şampiyonada dereceye girenlere kupa ve madalyaları Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çoban ve Servet Büyükpoyraz tarafından verildi.

Cumartesi günü başlayan yarışlarda, elemelerde dereceye giren sporcular, pazar günü final müsabakalarında mücadele etti. Yarışmacılar, birinci olabilmek için su kayağının en zor ve birbirinden değişik figürlerini sergiledi.

Reklam
Reklam

Çukurca mahallesinde bulunan Sukaypark Tesisleri'nde düzenlenen Başkanlık Kupası'nda, 16 yaş üzeri erkek ve bayanlar,16 yaş altı erkek ve bayanlar olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışmalar gerçekleştirildi.

Başkanlık Kupası yarışlarında 16 yaş altı erkeklerde Samsun Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Muhammed Yıldız 3.cü olurken 16 yaş üzeri bayanlarda Samsun Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Ennur Hasovalı 1., Çilem Çiçek ise 2. oldu. 16 Yaş üzeri erkeklerde ise Samsun Büyükşehir Belediyespor kayakcısı Doğan Soley 3. oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz