Samsun Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği Kongresinde Kavga

 Samsun Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği kongresinde oy sayımı ardından çıkan kavgada 5 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Samsun Damızlık Koyun Yetiştiricileri Birliği kongresinde oy sayımı ardından çıkan kavgada 5 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı. Birliğin Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde yapılan ve mevcut başkan Ahmet Aydoğdu ile Murat Karagöz'ün başkanlık için yarıştığı genel kurulunda, 251 oy kullanıldı. İddiaya göre, 116 oy aldığı ve seçimi kaybettiği kesinleşen Aydoğdu, sayımın ardından oy pusulalarını savurarak attı. Bunun üzerine iki taraf arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada yaralanan 5 kişi, Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güvenlik güçleri, kavganın ardından ismi açıklanmayan 7 kişiyi gözaltına aldı. Öte yandan, genel kurul sonuçlarına ilişkin kararın daha sonra duyurulacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: