Samsun Devlet Opera Ve Balesi Erzurum’da

Samsun Devlet Opera ve Balesi (DOB) “Seslerle Anadolu” adlı müzikli oyunu ile 20 Haziran 2013...

Samsun Devlet Opera ve Balesi (DOB) “Seslerle Anadolu” adlı müzikli oyunu ile 20 Haziran 2013 Tarihinde Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde yer alacak.

Anadolu türkülerinin çok sesli müzikle sahneye taşındığı, orkestra ve danslar eşliğinde sahnelenecek olan Seslerle Anadolu, ülkemizin farklı yörelerine ait türkülerden oluşan geniş bir repertuara sahip müzikli bir oyun, Erzurum Devlet Tiyatro sahnesinde yer alacak.

Anadolu temasını çok sesli müzik ve dans ile harmanlayan Seslerle Anadolu, Karadeniz türkülerinden Ege zeybeğine, İstanbul şarkılarından Mevlana'ya, Karagöz Hacivat'tan Köroğlu´na uzanan geniş bir yelpazeyi barındırıyor.

Reklam
Reklam

20 Haziran 2013 Tarihinde Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde saat 19.30 da yapacak olan müzikli oyunun biletleri Devlet Tiyatrosu gişesinden satışa sunulduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: