Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde 63 Personel Terfi Etti

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 63 personel için rütbe takma töreni düzenlendi.Samsun İl Emniyet...

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden 63 personel için rütbe takma töreni düzenlendi.

Samsun İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, polisevinde yapılan rütbe takma töreninde, güvenlik konusunun insanlar için vazgeçilmez bir ihtiyaç olduğunu belirtti. Çelik, “Samsun’a ilk geldiğimde endişeliydim. Sıkıntılı bir dönemde gelmiştim. Fakat çok kaliteli ve çok iyi yetişmiş bir kadro ile karşılaştım. Doğru bilgileri ve eğitimleri ile hizmetlerin ortaya çıkmasını sağladılar. Terfi eden bazı arkadaşlarımızın ayrılmalarının üzüntüsü içersindeyim. Arkadaşlarımıza hangi görev verildiyse, o görevi inanılmaz bir gayret içersinde yerine getirdiler. Sorumluluk anlayışı içerisinde arkadaşlarımız görevlerini yaptılar. Rütbeler arttıkça sorumluluk da artmaktadır. İhtiyaç duyulan donanıma sahipsiniz." dedi.

Reklam
Reklam

Emniyetin ve güvenlik hizmetlerinin hayati bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Vali Hüseyin Aksoy ise şunları söyledi: “Güvenliğin olmadığı yerde başka hiçbir şeyi aramamız mümkün değil. Orada ne ekonomik hareketlilikten ne sosyal yaşamdan ne spordan ne de farklı noktalardan herhangi bir şeyden bahsetmemiz mümkün değil. Güvenlik en temel unsurların başında geliyor.” Aksoy, güvenlik konusunda en önemli hizmetleri sunan teşkilatlardan birinin emniyet teşkilatı olduğunu hatırlatarak, sözlerine şöyle devam etti: “Güvenlik hava gibi su gibi olmazsa olmaz diyebileceğimiz konuların başında geliyor. Güvenlik hizmetlerimizi sunan en önemli teşkilatlarımızdan birisi emniyet teşkilatımızdır. Her rütbe ayrı bir sorumluluk anlamı taşımaktadır. Yeni rütbeler ve yeni terfiler bu anlamda sizlere yeni sorumluluklar yükleyecektir. Sizler bu başarıları ailelerinizin katkısı ile kazandınız, sizlere destek veren ailelerinizi de tebrik ediyorum. Mevzuat gereği rütbe alan bazı arkadaşlarımız tayin olacaklardır. Tayin olacak arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından rütbe alan personele aileleri ve emniyet mensupları tarafından apoletleri takıldı. Yeni terfiler sonucu Samsun İl Emniyet Müdürlüğünde 4 ikinci sınıf emniyet müdürü 1. sınıfa, 6 üçüncü sınıf emniyet müdürü 2. sınıfa,12 dördüncü sınıf emniyet müdürü 3. sınıfa, 7 emniyet amiri 4. sınıfa, 10 başkomiser emniyet amirliğine,1 komiser baş komiserliğe, 4 komiser yardımcısı komiserliğe terfi etti.

Törene Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Telli, Baro Başkanı Necat Anıl, terfi alan personel, personel aileleri ve meslektaşları katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: