Samsun Genç Girişimciler Başkanı TOBB'da Karadeniz Temsilciliği'ne Seçildi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Kerem Tüfekçi, TOBB...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Kerem Tüfekçi, TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi Karadeniz Bölge Temsilciliği’ne seçildi.

Ankara’da TOBB Genel Merkezi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu yeni dönemin ilk toplantısında bölge temsilcileri seçimi yapıldı.

Toplantıda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nı Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Gülay Atik ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Kerem Tüfekçi temsil etti. Toplantıda ayrıca, TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi’nde iki yıl boyunca görev yapacak 25 asil ve 7 yedek üyeyi belirleyecek seçimler yapıldı. Coğrafi bölge dağılımı esas alınarak yapılan seçimlerde Karadeniz Bölgesi'ni temsilen üç adaydan biri olan Samsun Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Kerem Tüfekçi, kullanılan 15 oyun 9’unu alarak TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi asil üyeliğine seçildi.

Reklam
Reklam

Yeni çalışma döneminde Türkiye genelinde toplam 25 kişiden oluşan TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi’nde Karadeniz Bölgesi Temsilciliği’ni yapacak olan Tüfekçi, “Seçimler coğrafi bölge baz alınarak yapıldı. Ben de Karadeniz Bölgesi’ni temsilen aday oldum. Zonguldak’tan Artvin’e 18 ili kapsayan Karadeniz Bölgesi’nden benimle birlikte üç aday vardı. Samsun’u temsilen 9 oy alarak TOBB Genç Girişimciler Üst Kurulu İcra Komitesi Karadeniz Bölge Temsilciliği’ne seçildim. Diğer aday arkadaşlardan Trabzon adayı üç ve Bolu adayı da iki oy aldı.” dedi.

Tüfekçi, desteklerinden dolayı öncelikle Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine, Samsun İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde görev yapan arkadaşlarına ve Karadeniz Bölgesi’nin İcra Komitesi başkanlarına çok teşekkür ettiğini ifade etti. Tüfekçi, "Bundan sonra amacım tüm Karadeniz Bölgesi’ndeki illerimizin girişimcilik altyapısını ve potansiyelini artırmak olacaktır. Ayrıca, gençlerimizin kariyer planlarında girişimciliği üst seviyelere taşımaları için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz