Samsun İl Genel Meclis Üyeleri Vali Güzeloğlu İle Buluştu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Genel Meclislerinin illerin kalkınmasına büyük katkı sağladığını belirterek, "Meclis,...

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İl Genel Meclislerinin illerin kalkınmasına büyük katkı sağladığını belirterek, "Meclis, illerin her köşesindeki vatandaşlarımızın oylarıyla oluşturulmuş ve illerin kalkınması noktasında yerel bir iradeyi temsil eden organdır" dedi.

Mersin'deki gelişmeleri incelemek amacıyla kente gelen Samsun İl Genel Meclisi üyeleri, Vali Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Samsun İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Karakurt ve Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Aydın başkanlığında 12 meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Güzeloğlu, görev yaptığı 4 yılı aşkın sürede Samsun'un her bölgesine hizmet götürüldüğünü söyledi. İl Genel Meclislerinin illerin kalkınmasına büyük katkı sağladığının altını çizen Güzeloğlu, "Meclis, illerin her köşesindeki vatandaşlarımızın oylarıyla oluşturulmuş ve illerin kalkınması noktasında yerel bir iradeyi temsil eden organdır. Halkın sesi olan İl Genel Meclisi, en küçük birimden başlayarak ilin geneline kadar önemli sorumluluklar üstlenmektedir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Samsun İl Genel Meclisi'nin Mersin İl Genel Meclisi ve Mersin İl Özel İdaresi ile buluşmasının karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı adına önemli olduğunu vurgulayan Güzeloğlu, Mersin ile Samsun arasında yapılacak olan işbirliklerinin faydalı olacağına inandıklarını belirtti.

Samsun İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt ise, Vali Güzeloğlu'nun Samsun'da 4 yılı aşkın bir süre içerisinde görev yaptığını, ancak kendisinin göreve geldikten sonra Güzeloğlu ile kısa süreli çalışma olanağı bulduğunu kaydetti. Güzeloğlu'nun, Samsun'da önemli işler yaptığına dikkat çeken Karakurt, "Bu süre içerisinde birbirimizi çok sevdik. Valimizin bizim dönemimizden önce yaptığı çalışmaları öğrendiğimizde kendisine olan saygımız daha da arttı. Valimizi Mersin'de gördüğümüz için çok mutlu olduk" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Karakurt, Vali Güzeloğlu'na Bandırma Vapuru'nun maketini hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: