Samsun İl Özel İdaresi’nin performans raporu meclisten geçti

Samsun İl Özel İdaresi’nin İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan 2012 yılına ait...

Samsun İl Özel İdaresi’nin İl Genel Meclisi Plan Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan 2012 yılına ait performans raporu oy birliği ile meclisten geçti.
İl Özel İdaresi’nin stratejik planı doğrultusunda yürütmesi gereken faaliyetleri, 2012 yılına ait performans raporu, Meclis Başkanı Mustafa Karakurt Başkanlığında yapılan Kasım ayı 6. birleşiminde Plan Bütçe Komisyonu tarafından okunarak oy birliği ile kabul edildi. Komisyonun, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, İnsan Kaynakları ve İdari İşler Daire Başkanlığı, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, Mali İşler Daire Başkanlığı, Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığı, İmar ve İnşaat Daire Başkanlığı, Ar-Ge Daire Başkanlığı’nın amaç ve hedeflerini ortaya koyduğu raporu oylama öncesi okundu. Okunan raporun ardından meclis üyelerine açıklama yapan Komisyon Başkan Yardımcısı Bekir Yıldırım, “İl Genel Meclisi’nin 03.10.2011 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilen İl Özel İdaresinin 2012 yılı Performans programına ait İl Özel İdaresi Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığı’nın teklif yazısı hakkında komisyonumuz, Eğitim Kültür Ve Sosyal Hizmetler, Hukuk, Köylere Yönelik Hizmetler, Sağlık Ve Çevre, Sanayi Ve Ticaret, Tarım Ve Hayvancılık, İl Özel İdaresi Meclis ve Encümen Yazışma ve Kararları Takip, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonları'nca yürüttüğü çalışmaları tamamladı.” dedi.
Meclis'ten oy birliğiyle geçen 2012 yılı Performans Programı Tasarısı’nın ardından Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 17 İlçede bulunan mülklerin şu andaki durumunun tespit edilmesi hakkındaki, İl Genel Meclis ve Encümen Yazışma Ve Kararları Takip Komisyonu raporunu da Komisyon Üyesi Bayram Konuş okuyarak konuyla ilgili meclisi bilgilendirdi.
İki gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı daha sonra 14 Kasım Pazartesi saat 13.00’da toplanmak üzere dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz