Samsun İl Sağlık Müdürü Köksal, Yılın Doktorunu Tebrik Etti

Sağlık Bakanlığı'nın düzenlediği Geleneksel Tıp Bayramı Ödül Töreni'ne Samsun'da "yılın doktoru" seçilerek şehri temsilen katılan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı

Sağlık Bakanlığı'nın düzenlediği Geleneksel Tıp Bayramı Ödül Töreni'ne Samsun'da "yılın doktoru" seçilerek şehri temsilen katılan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Yaşar Kutlu için tören düzenlendi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, İl Sağlık Müdürü Yusuf Köksal, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Rıza Aydın ve İl Halk Sağlığı Müdürü Ertan Uzun, Kutlu'yu tebrik etti.

Köksal, törende yaptığı konuşmada, 1998 yılından itibaren Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde hizmet veren Kutlu'nun, çalıştığı kurumda sevilen, hastalara saygılı, ilgili, sabırlı, ölçülü biri olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kutlu'nun hastalar ve yakınları arasında moral motivasyonu en üst seviyede tutmaya çalıştığını anlatan Köksal, "Gerek hastalara karşı yaklaşımı gerek sağlık personeli ve çalışma arkadaşlarına karşı tutumu nedeniyle vatandaşlarımızın takdir ve beğenisini kazanmış bir meslektaşımızdır. Kendisine teşekkür ediyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

Aydın ve Uzun da hizmetlerinden dolayı Kutlu'ya teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Kutlu'ya hediye verildi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: