Samsun KOM Ekipleri 7 Bin 456 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirdi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yeni yılın ilk...

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçıkçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yeni yılın ilk operasyonunda toplam 7 bin 456 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Bir ihbarı değerlendiren ekipler, Canik ilçesinde izini sürdükleri 2 ayrı otomobilde detaylı arama yaptı. Aramada, otomobillerin gizli bölümlerine zulalanmış halde toplam 5 bin 356 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili Gürcistan uyruklu G.G. (51) ile Türk vatandaşları M.K. (63) ve T.B. (22) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, bir başka ihbar üzerine, bu kez Atakum ilçesinde bir iş yerinde arama yapan ekipler, burada da 2 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. (38), savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: