Samsun Polisi, Şırnak’taki öğrencilere 4 bin 325 kitap gönderdi

Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, “Bir Kitapta Bizden” kampanyası ile topladıkları...

Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, “Bir Kitapta Bizden” kampanyası ile topladıkları 4 bin 325 kitabı Şırnaklı öğrencilere gönderdi.
Bünyesindeki birimler başta olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle toplam 4 bin 325 adet okume ve test kitabı toplayan Samsun Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, koliye koydukları kitapları kampanyaya destek veren Yurtiçi Kargo aracına yükleyerek Şırnak’a gönderdi. İlköğretim öğrencilerine yönelik kitaplar, Şırnak Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kütüphaneye teslim edilecek.
Konuyla ilgi bilgi veren Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ramazan Ünsal, “Bu kampanya ile bir ülkenin kalkınması birinci şartı eğitimdir prensibinden yola çıktık. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kütüphane için Bir Kitapta Bizden” sloganı ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın başta okuma alışkanlıklarını geliştirmek, onları geleceğe hazırlamak ve ufuklarına ışık tutmak, polisimize olan sevgi ve güvenlerinin artmasını sağlamaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz