Samsun TSO Ile Ticaret Borsası'ndan Hisarcıklıoğlu’na Destek

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) yapılacak seçimde Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’na destek verdiklerini açıkladı. Ortak basın açıklamasında Murzioğlu ve Çakır, ‘’Sayın başkanımızın ortaya koyduğu her görüşe, her çalışmaya, her projeye inandık ve sonuna kadar destekledik. Dün olduğu gibi bugün de Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na desteğimiz ve camiamıza katacağı değerlere olan inancımız tamdır.’’ denildi.

Reklam
Reklam

Dünya’nın gelişiminde ekonomik değerlerin her geçen gün daha da belirleyici olmasının özel sektöre büyük sorumluluk yüklediğini ifade eden Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Türk müteşebbisinin de bu sorumluluğunu yerine getirmekle Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli ve değerli bir aktör haline geldiğini kaydetti. Bu yükselişte, sayıları 1.5 milyona ulaşan Türk müteşebbisin ulusal ve uluslararası platformda çatı kuruluşu olan TOBB’un ve Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katkısının büyük olduğu vurguladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda katma değeri yüksek, önemli çalışmalara imza attığının altını çizen Murzioğlu ile Çakır, ‘’Sayın başkanın TOBB’a kazandırdığı uluslararası misyon da şüphesiz yadsınamayacak başarıları arasındadır. Milletlerarası Ticaret Odası, Avrupa Odalar Birliği, İslam Odaları Birliği, Milletlerarası Ticaret Odası gibi uluslararası yapılarda üstlendiği görevler, Türk iş dünyası adına büyük gururlara vesile olmuştur. Başkanımızın önderliğindeki TOBB, bugün Türkiye’nin ortaya koyduğu kalkınma hedeflerine erişmede vazgeçilmez aktörüdür. Ekonomik, kültürel ve sosyal alanda, yurt içinde ve yurt dışında vizyoner kimliğinin ortaya koyduğu bakış açısı, odalarımız ve borsalarımız için gelişimi ve dönüşümü işaret etmiş ve şüphesiz bugün Türkiye’nin dört bir yanında yapılanan oda ve borsalarımız kanuni görev ve sorumlulukları ile beraber, faaliyet gösterdikleri lokasyonun, bölgelerinin ve ülkemizin kalkınma hamlesinin vazgeçilmez sacayaklarından biri haline gelmişlerdir.’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Ticaret Borsası camiası olarak, bugüne kadar destek verdikleri Hisarcıklıoğlu’na seçimde yine destek vereceklerini açıklayan Murzioğlu ile Çakır, şunları ifade ettiler: ‘’Ülkemizin kalkınmasının tavan yaptığı bu dönemde; başarılarımızın devam etmesi ve pekişmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ve ülkemizin mutlak suretle, Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na önümüzdeki dönemde de ihtiyacı olduğu düşüncemizi kamuoyu ile paylaşırken, ülkesini ve milletini seven bir kurum olarak bu sorumluluk bilinci ile bu dönem de böylesi onurlu bir görevi ifa etmesini diliyor, mutlak desteğimizi beyan ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: