Samsun TSO Ve TB'den Canik Başarı Üniversitesi'ne Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun Ticaret Borsası (TB) Başkanı Sinan Çakır, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ve Başarı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muharrem Durmuşoğlu’nu ziyaret etti.

Canik Başarı Üniversitesi’nin Samsun’un ve sivil toplum kuruluşlarının medarı iftarı olduğunu ifade eden Samsun TSO Başkan Murzioğlu, “Canik Başarı Üniversitesi’nin Samsun’un ve ülkemizin eğitimine ve iş dünyasına çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Eğitim ve öğretim hayatınızın ilk yılının hayırlı olmasını diliyorum. Canik Başarı Üniversitesi’nin adı gibi başarılı olacağını inancım tam.” dedi.

Reklam
Reklam

TB Başkanı Sinan Çakır da Canik Başarı Üniversitesi’nin Orta Karadeniz ve Samsun’un ilk vakıf üniversitesi olmasının önemli olduğunu belirtti. Çakır, “Karadeniz’de özel üniversitede okumak isteyen insanların artık büyük şehirlere gitmesine gerek kalmadı. Üniversiteler bacasız sanayi gibidir. Canik Başarı Üniversitesi şehrimize çok büyük katkı sağlayacaktır. İleride yeni üniversitelerde kurulduğu taktirde hem eğitimde rekabet artar hem de şehrimize nitelikli elemen katkısı sağlamış olur. Vakıf Üniversitelerinin hareket kabiliyetleri daha geniş olduğu için üniversite sanayi işbirliğini daha iyi gerçekleştirebilirler. Ayrıca şehrin dinamiklerinin sizinle birlikte olduğunu biliyorum, buda öğrencilerinizin okulu bitirdikten sonra kolayca iş bulma imkanına sahip olacağının göstergesidir.” şeklinde konuştu.

Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir ise Samsun iş dünyasının tepesinde olan yöneticileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz sizi hep yanımızda gördük desteğinizi hiç esirgemediniz ve her platformda bizi desteklediniz. Samsun’un sizin verdiğiniz sinerjiye ihtiyacı var ve bu kuvveti arkamızda hissediyoruz. Tüm Samsunlu işadamlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: