Samsun Tso’da Murzioğlu’nun Listeleri Kazandı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) organ yenileme seçimlerini mevcut Başkan Salih Zeki Murzioğlu’nun listeleri...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) organ yenileme seçimlerini mevcut Başkan Salih Zeki Murzioğlu’nun listeleri kazandı.

Samsun TSO’da seçim heyecanı sabah 08.00’de başlayıp, akşam 17.00’ye kadar devam etti. 36 meslek grubunda 194 komite üyesini ve 79 meclis üyesini seçmek için üyeler 12 sandıkta oylarını kullandı. Saat 17.00’den sonra sandıklar açıldı, 4 yıl boyunca oda çalışmalarını yürütecek 36 meslek grubundan 79 yeni meclis üyesi belli oldu.

Samsun TSO’nun tarihinde olmayan bir seçim süreci yaşadıklarını belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Şahsıma ve odada çalışan personel arkadaşlarıma karşı çok çirkin saldırılar yapıldı, çok çirkin laflar söylendi. Ama bugün gördük ki, TSO üyeleri sağduyulu davrandılar ve girdiğimiz 36 grubu da kazanarak başarıyla çıktık. Bu bizim dürüstlüğümüzü gösteriyor. Ben seçim sürecince hiçbir şey konuşmadım ve söylemedim. Bundan sonra da söylemeyeceğim. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Camiamıza katılımlarından dolayı ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kendi adına ve odaya karşı yapılan saldırılar için dava açacağını ifade eden Murzioğlu, “Siz değerli basınımız her zaman başımızın üstündesiniz. Ama birkaç köşe yazarımız hakkımda 2 aydır çok çirkin şeyler söylediler. Ben tek bir şey söyleyeceğim, yorumu nereye giderse gitsin, ‘it ürüdü, kervan yürüdü.’ Şahsıma ve odama karşı yapılan bu çirkin saldırılardan dolayı dava açacağım” diye konuştu.

Diğer adaylar Servet Keskinsoy girdiği kuyumcular, mobilyacılar ve keresteciler meslek grubundan, Fatih Öztürk ise girdiği turizmciler meslek gruplarından çıkamayınca başkanlık adayı iddiaları kalmadı.

Bugün seçilen 79 meclis üyesi, 10 Mayıs 2013 tarihinde toplanarak Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı’nı seçecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: