Samsun Tso’dan Arslan’a Ziyaret

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanan Adem...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne atanan Adem Arslan’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz ve Mustafa Kemal Şahin ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Sedat Demirci ve Salih Zeki Murzioğlu, Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yerel yönetimlerin modern kentleşmedeki önemine işaret ederek, bilhassa İl Özel İdaresi’nin gerek şehir içinde gerekse kırsalda son dönemlerde yaptığı yatırımların göz doldurduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan ise geçmiş dönemlerde Vezirköprü Kaymakamlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak, “Samsun’a yabancı değilim. Samsunumuz her şeyiyle potansiyeli olan bir şehir. Bugüne kadar görev yaptığım yerlerde her zaman haktan yana ve hukuka bağlı oldum. Sizler, Samsun’un istihdam oluşturan, ekonomiye katkı sağlayan insanlarısınız. Samsun sürekli gelişiyor ve büyüyor. Biz de bu gelişmeye ve büyümeye katkı vermek için yetkimiz ve sorumluluklarımız çerçevesinde elimizden gelen desteği ve gayreti göstermeye hazırız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: