Samsun TSO’dan depremzedelere ısıtmalı çadır

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, deprem felaketinin yaşandığı Van’da ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere sert iklim...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, deprem felaketinin yaşandığı Van’da ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere sert iklim şartlarına dayanıklı ve toplam bin kişinin barınabileceği bir TIR dolusu çadırı yola çıkardı.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, tüm Türkiye’yi yasa boğan Van depreminde zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı. Yaşanan üzücü depremin ardından hemen harekete geçerek yardım kampanyası başlatan Samsun TSO, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere aldığı çadırları yola çıkarttı. Oda Meclisi üyelerinin huzur hakları, Yönetim Kurulu üyeleri ve dışarıdan gelen yardımseverlerin bağışları ve Oda bütçesinden yapılan katkı ile alınan bin kişinin barınabileceği 75 adet çadır, TIR ile Van’a gönderildi. Samsun TSO Başkan Yardımcısı Servet Keskinsoy, koordinatörlüğünde Ankara’dan hazırlanıp yola çıkan çadırlar, bugün Van Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edilecek.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, düzenledikleri kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek, "Yüzlerce vatandaşımızın öldüğü, binlerce vatandaşımızın yaralandığı Van ve çevresinde etkili olan deprem felaketi bizleri derinden üzmüştür. Samsun TSO olarak bir nebze de olsa depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak amacıyla kampanya başlattık. Meclis üyelerimizin ve işadamlarımızın da desteğiyle elde ettiğimiz gelirle ilk etapta o bölgede acil ihtiyaç olan bin kişinin barınabileceği 75 çadır aldık. Bu çadırlar, içerisine soba kurulabilecek ve sert iklim şartlarına uygun şekilde dizayn edilmiş şekilde dizayn edilmiş çadırlar. Çadırlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Van Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edilecek. Oradan da ihtiyaç sahiplerine verilecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz