Samsun Valisi Aksoy: "Programa Alınan Projeler 1 Aralık 2013tarihine Kadar Tamamlanacak"

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Değerlendirilmesi Programı (KKYDP) kapsamında kabul edilen projelerin 1 Aralık'a kadar tamamlanacağını belirtti.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Değerlendirilmesi Programı (KKYDP) kapsamında kabul edilen projelerin 1 Aralık'a kadar tamamlanacağını belirtti.

Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, Samsun'da Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Ekonomik Yatırımlar 7. Etap için başvuruların 2 Kasım 2012'de başladığını anımsattı.

Toplamda 38 başvuru yapıldığını belirten Aksoy, kabul edilen projelerin 36'sının programa dahil edildiğine değindi.

Programa alınan projelerin 1 Aralık 2013 tarihine kadar tamamlanacağını vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Programa alınan projeler 1 Aralık 2013 tarihine kadar tamamlanacaktır. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının amaçları. Kırsal alanda gelir düzeyinin yükseltilmesi ile alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması, tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi, tarımsal makine kullanılmasının artırılması, gıda güvenliğinin güçlendirilmesi, basınçlı sulama sistemlerinin yaygınlaştırılması, yürütülmekte olan kırsal kalkınma projeleri etkinliklerinin artırılması, kırsal toplumda belirli bir kapasitenin oluşturulması, tarımsal üretim ve tarımsal sanayi entegrasyonunun sağlanması için küçük ve orta ölçekli işletmelerin desteklenmesidir."

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: