Samsun Valisi Aksoy'a Ziyaretler

 Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Ester Lauferova ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy, konuklarına Samsun hakkında genel bilgiler verdi. Lauferova'ya çalışmalarında başarı dileyen Aksoy, iki ülke arasındaki dostluğun devam etmesi temennilerinde bulundu. Lauferova ise Samsun'da bulunmaktan büyük keyif aldığını ifade ederek, "Ülkem ile Türkiye Cumhuriyeti arasında çok iyi ilişkiler var. Bu iyi ilişkiler sonucu iş ve ticaret anlamında son yıllarda ticaret hacmi giderek artan bir ivme kazanmıştır. Bugün Samsun'u ziyaret ediyoruz. Sayın Vali'ye bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda Aksoy, ziyaretin anısına, Lauferova'ya Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin yapmış olduğu üzerinde yöresel kilim motiflerinin bulunduğu el dokuması bir pano hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: