Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ilçe ziyaretlerine devam ediyor

İlçeler gezisi kapsamında Bafra'ya giden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, burad önce kaymakamlığı ziyaret etti ardından...

İlçeler gezisi kapsamında Bafra'ya giden Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, burad önce kaymakamlığı ziyaret etti ardından organize sanayi bölgesi toplantısına katıldı.
Görevine yeni atanan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı'yı makamında ziyaret eden Aksoy, "Buraya Organize Sanayi Bölgesi toplantısına katılmak için geldim. Bu vesileyle ilçemize yeni atanan kaymakam arkadaşımıza hayırlı olsun başarı dileklerimi iletmek üzere öncelikle kaymakamlığımızı ziyaret ettik." dedi. Bafra ilçesindeki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşan Vali Aksoy sözlerine söyle devam etti: "Bafra ilçemiz ilimizin ve ülkemizin önemli ilçelerinden birisidir. Özellikle son yıllarda Bafra’mızda önemli kamu yatırımları ve hizmetler gerçekleştirilmektedir. Alt yapı ve üst yapıda gerek belediyemizin gerek özel idaremizin ilgili, bakanlıklarımızın programında yer alıp yatırıma dönüşen birçok faaliyet var. Bunların tamamlanmasına yönelik çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Bafra ilçemizin gelişmesi ve kalkınması açısından bir takım ihtiyaçların giderilmesi adına bu yürütülen çalışmalar oldukça önemli. Kaymakam arkadaşımızda, burada görevde kaldığı süresince bu yatırımları takip ederek, varsa sorunların çözümü noktasında kurum ve kuruluşları iş birliği içersinde çalışmalarını gerçekleştirecek. Bu noktada kaymakam arkadaşımıza tekrar hayırlı olsun diyorum. Bafra’ya bir cok kez geldim. İlgili kurum arkadaşlarımızla birlikte diğer başka çalışmaları yürütüyoruz. Umuyorum ki, Bafra bir önceki yıla göre daha iyi olacak. Organize sanayi bölgemiz gelişiyor. Yeni yatırımcının bölgeye gelmesini arzu ediyoruz, merkez organize sanayi bölgemiz dolduğundan gelen yatırımcılarımıza Bafra ve Kavak organize sanayi bölgelerimiz var oralara gidermisiniz? diye söylüyoruz. Bafra, Samsun’a uzak gibi görülse bile yakın bir ilçemiz. Burada yatırım yapmaya müsait organize sanayi bölgelerimiz var . Bu arsalarımıza yeni yatırımcıların gelmesini bekliyoruz. Özellikle Bafra ilçemiz tarım sektöründe önemli bir potansiyele sahip." diye konuştu. Ziyaret sonrası Bafra Organize Sanayi Bölgesi toplantısına katılan Vali Aksoy, toplantı sonrası merkeze geri döndü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz