Samsun Ve Adana'da Uyuşturucu Operasyonu

Samsun ve Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun ve Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik yaklaşık 6 aydır yürütülen teknik takip sonucu, Samsun'da 11, Adana'da 1 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, kimlikleri açıklanmayan 10 kişi gözaltına alındı. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda ise yaklaşık 500 gram esrar bulundu.

Operasyon kapsamında daha önce 12 kişi yakalanmış, bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda 785 adet uyuşturucu hap, 650 gram esrar, 30 kök Hint keneviri, 1 ruhsatsız tabanca ve 960 paket gümrük kaçağı sigara bulunmuştu. Adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 3'ü tutuklanmıştı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ercan Dilaver

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: