Samsun’da 19 Mayıs Kutlamaları 33 Gün Sürecek

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin 04 Mayıs-07...

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin 04 Mayıs-07 Haziran 2013 tarihleri arasında toplam 33 gün süreceğini açıkladı.

Vali Hüseyin Aksoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Vali Aksoy yaptığı basın açıklamasında, “Bu yıl 94.yıl kutlamalarının yapılacağı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özellikle Samsun için özel bir anlam ifade etmektedir. Samsun’da 19 Mayıs tarihinin özelliğine uygun kutlamaların yapılmasını sağlamak amacıyla, kutlama komitesi olarak uzun zamandır yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. İlimizde 19 Mayıs etkinlikleri 04 Mayıs-07 Haziran 2013 tarihleri arasında toplam 33 gün sürecek olup, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın Samsun’da ruhuna uygun, coşku ve heyecan içerisinde geçeceğine inanıyorum. Yapılacak etkinliklerimize ve programlarımıza tüm Samsun halkını davet eder, bayramımızın büyük bir coşku içerisinde geçmesini dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: