Samsun'da 6 Kişinin Öldüğü Kazada Otomobil Sürücüsünün Ehliyeti Alkolden Alınmış

Samsun'da 6 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan otomobil sürücüsünün ehliyetine daha önce...

Samsun'da 6 kişinin öldüğü, 13 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan otomobil sürücüsünün ehliyetine daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu ortaya çıktı.

Kazada ağır kusurlu bulunan otomobil sürücüsü K.Ü.’nün daha önce alkollü olarak araç kullandığı için ehliyetine 2017 yılına kadar el konulduğu bildirildi. Kaza, Samsun-Ankara kara yolu 16. kilometresi Güngendağı mevkiinde meydana gelmişti. Minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 13 kişi de yaralanmıştı. Görgü tanıklarının beyanına göre, Ankara istikametinden gelip Samsun yönüne 150 kilometre hızla seyreden K.Ü.’nün yol yapım çalışması olan tek şeritli yolda hatalı sollama yaparak minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır kusuru olan K.Ü.’nün ehliyetine 5 yıl alkolden dolayı el konulduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: