Samsun'da Aileler 'Afet' Konusunda Bilgilendiriliyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında 'Afete...

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında 'Afete Hazır Aile Kampanyası' bilgilendirme çalışmaları Samsun’da tüm hızıyla devam ediyor.

Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri eğitimleri başta merkez kaymakamlıkları olmak üzere İlkadım ve Canik kaymakamlıklarında birey ve aileler için afet bilinci eğitimi veriyor.

Eğitimlere katılımların oldukça yoğun olduğunu belirten Samsun il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, "Bu proje kapsamında, afetlerin ilk 72 saati hazırlıklı olmaları için bilinçlendirme çalışmaları ve eğitimler, afete hazırlık kültürünü kazandırma, farkındalık oluşturma, temel koruyucu önlemleri paylaşma, doğru davranış şekillerini öğrenmelerini ve uygulamalarını sağlamak amaçlanıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: