Samsun'da Asayiş

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Yeni Mahalle'de U.A'ya ait eve giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, buzdolabının içindeki poşette bulunan 4 altın bilezik ve yatak odasındaki komodinin çekmecesinden bin 400 lirayı çalarak kaçtı.

-Ziynet eşyası hırsızlığı

Atakum ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalındı.

İstiklal Mahallesi'nde K.V'ye ait evdeki yaklaşık 6 bin lira değerindeki ziynet eşyasını, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler çaldı.

-Akü hırsızlığı

Reklam
Reklam

Atakum ilçesinde park halindeki 2 kamyonun aküleri çalındı.

Yeni Mahalle'de S.K'ya ait park halindeki 2 kamyona ait 4 aküyü, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler çalarak kaçtı.

-Ruhsatsız tabanca

İlkadım ilçesinde 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İlyasköy Mahallesi'nde durumunda şüphelendikleri G.T'nin üzerinde yaptıkları aramada, 1 ruhsatsız tabanca buldu.

Zanlı gözaltına alındı.

-Motosiklet hırsızlığı

Bafra ilçesinde park halindeki motosiklet çalındı.

Emir Efendi Mahallesi'nde M.Ş'ye ait park halindeki 55 NZ 962 plakalı motosiklet, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Muhabir: Ercan Dilaver

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: