Samsun'da Asayiş

Atakum ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Atakum ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Esenevler Mahallesi'nde T.E'ye ait iş yerine giren ve henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 1 televizyon, 1 diz üstü bilgisayar, 1 fotoğraf makinesi ve 1 bilgisayar yazıcısını çalarak kaçtı.

-Evden hırsızlık

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde N.B'ye ait evden henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 3 çift altın küpe, 1 takı altın set, 1 altın kolye ve 2 altın yüzüğü çaldı.

Reklam
Reklam

-Bıçaklı kavga: 1 yaralı

İlkadım ilçesindeki kavgada, 1 kişi bıçakla yaralandı.

Çatalarmut Mahallesi'nde Y.K. ile S.K. Arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Y.K, sol bacağından bıçakla yaralandı.

Yaralı Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zanlı gözaltına alındı.

-Yangın

İlkdım ilçesinde bir iş yerinde yangın çıktı.

Kale Mahallesi'nde G.D'ye ait iş yerinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Can kaybının olmadığı yangında, hasar oluştu.

-Ziynet eşyası hırsızlığı

İlkadım ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalındı.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde M.Ö'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 7 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çalarak kaçtı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Muhabir: Ercan Dilaver

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: