Samsun'da asayiş -Evden hırsızlık iddiası

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldı.

Atakum ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde İ.B'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yaklaşık 6 bin lira değerinde ziynet eşyasını çalarak kaçtı.

-Şüpheli ölüm-

İlkadım ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.

Liman Mahallesi'nde oturan N.A. (60), yakınları tarafından evinde ölü bulundu. Yetkililer, N.A'nın ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceğini belirtti.

-Otomobilin lastikleri kesildi-

İlkadım ilçesinde park halindeki otomobilin lastikleri kesildi.

Reklam
Reklam

Bahçelievler Mahallesi'nde M.A'ya ait park halindeki 55 AZ 006 plakalı otomobilin lastikleri, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi.

-Yankesicilik-

İlkadım ilçesinde bir kişinin cüzdanı yankesicilik yöntemiyle çalındı.

İstasyon Mahallesi'nde Y.A'nın cebinden içerisinde bir miktar para ve kredi kartının bulunduğu cüzdanı, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

-Otomobil hırsızlığı-

Kavak ilçesinde park halindeki otomobil çalındı.

19 Mayıs Mahallesi'nde Ş.K'ye ait park halindeki 55 BE 366 plakalı otomobil, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: