Samsun'da asayiş -Gümrük kaçağı sigara

Canik ilçesinde, 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Canik ilçesinde, 450 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle'deki sanayi sitesinde durumundan şüphelendikleri F.Ç. ve O.A'nın ellerindeki kolilerde arama yapan polis, gümrük kaçağı 450 paket sigara buldu.

Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

-Yolcu otobüsünde kokain-

İlkadım ilçesinde 4 gram kokain ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Yeşilkent Mahallesi'nde yaptıkları uygulama sırasında, İstanbul'dan Trabzon'a giden bir şehirlerarası yolcu otobüsü durduruldu.

Reklam
Reklam

Otobüsün bagajından, "narkotik detektör köpeği" Ece'nin yardımıyla Y.Ü. adlı kişinin isminin yazıldığı poşet içerisinde 4 gram kokain bulundu.

-Yankesicilik iddiası-

İlkadım ilçesinde 2 kadının cüzdanları yankesicilik yöntemiyle çalındı.

Kale Mahallesi'nde S.O. ve F.A'nın çantalarından, içlerinde bir miktar paranın da bulunduğu cüzdanları, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce çalındı.

-Evden hırsızlık-

İlkadım ilçesinde bir evden hırsızlık yapıldı.

Kılıçdede Mahallesi'nde U.G'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 1 adet altın kolye, 2 adet altın nazarlık ve 2 adet altın yüzüğü çaldı.

-İş yerinden hırsızlık-

İlkadım ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldı.

Kadıköy Mahallesi'nde N.K'ye ait iş yerinden henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, yaklaşık 60 karton sigara ve bir miktar para çalındı.

-Güvercin ve tavuk hırsızlığı-

İlkadım ilçesinde 32 adet güvercin ve 4 adet tavuk çalındı.

İlyasköy Mahallesi'nde M.A'ya ait evin terasındaki kümese giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 32 adet güvercin ve 4 adet tavuğu çalarak kaçtı.

Reklam
Reklam

-Samsun'da aranan kişiler yakalandı-

Samsun'da haklarında yakalama kararı bulunan 3 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde yaptıkları kontrollerde, haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Bu kişiler hakkında soruşturmalar başlatıldığı bildirildi.

-Karbonmonoksit gazından zehirlenme-

Bafra ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 kişi tedavi altına alındı.

İshaklı Mahallesi'nde oturan Ö.Ş. ve T.Ç, mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetiyle Bafra Devlet Hastanesi'ne müracaat etti.

Söz konusu 2 kişi, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri teşhisiyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: