Samsun'da asayiş -İş yerinde yangın

İlkadım ilçesinde çıkan yangında bir kişi dumandan etiklendi.

İlkadım ilçesinde çıkan yangında bir kişi dumandan etiklendi.

Edinilen bilgiye göre, Kıran Mahallesi'nde Mahmut K'ya ait iş yerinde tüp parlaması sonucu yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bu arada yangına müdahale etmek isteyen ve dumandan etkilenen iş yeri çalışanı S.B, Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

-İş yerinden hırsızlık iddiası

İlkadım ilçesinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Liman Mahallesi'nde M.K'ye ait iş yerine giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, çeşitli markalarda 150 paket sigara ile yazar kasada bulunan 50 lirayı çalarak kaçtı.

Reklam
Reklam

-Ziynet eşyası hırsızlığı

Vezirköprü ilçesinde bir evden ziynet eşyası çalındı.

Taşkale Mahallesi'nde G.Ç'ye ait eve giren henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, yatak odasındaki dolapta bulunan yaklaşık 4 bin 500 lira değerindeki ziynet eşyasını çalarak kaçtı.

Olaylarla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: