Samsun'da Atakum Kültür Buluşmaları

Gazeteci yazar Hakan Albayrak, "AK Parti'nin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı, 'toparlanıyoruz arkadaşlar' havasını vermiş olmasıdır" dedi.

Gazeteci yazar Hakan Albayrak, "AK Parti'nin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı, 'toparlanıyoruz arkadaşlar' havasını vermiş olmasıdır" dedi.

Albayrak, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen Atakum Kültür Buluşmaları'nın 2'incisinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin devrimci bir parti olduğunu söyledi.

AK Parti Hükümeti'nin başında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi birisinin olmasının büyük şans olduğunu vurgulayan Albayrak, şunları kaydetti:

"Bizim hayal kurarken 'çok mu abartıyoruz-' dediğimiz şeyler bu memlekette bir bir gerçekleşiyor. AK Parti'nin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı 'toparlanıyoruz arkadaşlar' havasını vermiş olmasıdır. Her alanda toparlanıyoruz. Ve bunu insanlar o kadar çok hissediyorlar ki, bahçelerin düzenlenmesinden, mescitlerin eskiye nazaran daha temiz olmasından her şeyden anlıyorsunuz."

Reklam
Reklam

Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilere de değinen Albayrak, Suriye'deki savaşın ardından Türkiye'nin, Esed rejimiyle aynı sıcaklıkla ilişkilerini sürdüremeyeceğini ifade etti.

Türkiye'nin Esed rejimiyle ilişkilerini eskisi gibi sürdürmesi halinde bütün Arap dünyasını kaybedeceğini, yeni Suriye ile ilişkilerini de tehlikeye atabileceğini savunan Albayrak, "Bugün sıfır sorunun hatırı için Esed'e sorun olmanız lazım. Dolayısıyla o siyasette kırılma, çelişki yoktur. Ayrıca bu siyasetin, devrimcilere destek siyasetinin, Türkiye'nin dostlarını azalttığı hikayesi yanlıştır. Tam tersine çoğaltmıştır" diye konuştu.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz